YOUNG PROFESSIONALS


Young Professionals (0-15 jaar werkervaring) hebben in werk en privé vaak een legio keuzemogelijkheden en een veeleisende omgeving. Steeds vaker raakt deze groep jonge talenten dan ook tijdelijk verstrikt en leiden zij niet (geheel) het leven dat passend is bij het unieke talent en de bijbehorende kwaliteiten. Dit leidt tot o.a. tot keuzestress en (dreigende) stressklachten of burn-out.
Om deze kansrijke twintigers en dertigers weer of meer te laten groeien en hun volledige talent te benutten biedt de Groeistudio o.a. ondersteuning bij:

BEELDMERK

Loopbaanvragen

BEELDMERK

Keuzestress

BEELDMERK

Vergroten van werkplezier, energie en/of zelfvertrouwen

BEELDMERK

Aanhoudende stressklachten

BEELDMERK

Veerkrachtig herstel en begeleiding bij reïntegratie na burn-out

BEELDMERK

Passende carrièreswitch en inzicht in de concrete en praktische stappen om de persoonlijke doelen te bereiken

Wil je aan de slag met 1 van bovenstaande onderwerpen of heb je een andere vraag op het gebied van:

Foto Lisa Groot
"Sarah is een hele fijne coach die je op je gemak stelt en je uitdaagt om uit je comfort zone te komen. Ze weet goed de kern van de problematiek te pakken en gaat hier op een prettige en respectvolle manier samen met jou mee aan de slag."   Recensie lezen
_Lisa Groot,
Foto Wouter
"De periode waarin ik door Sarah ben gecoacht heb ik als heel prettig ervaren. Sarah luistert goed, onthoudt relevante zaken en weet precies wat er speelt. Ik heb tijdens deze periode veel over mezelf geleerd."

Recensie lezen
_Wouter de Moor,
romy
"Sarah heeft mij begeleid bij het onderzoeken wat ik écht leuk vind om te doen in de toekomst waardoor ik nu weet wat mij te doen staat. Door de juiste onderwerpen aan te kaarten heeft Sarah gezorgd dat ik uit mijn comfort-zone ben gestapt en heb ik mezelf beter leren kennen. Sarah is eerlijk, oprecht en geïnteresseerd en stond elk moment voor mij klaar"

Recensie lezen
_Romy van de Meent,
hans
"De afgelopen 4 jaar had ik het genoegen om met Sarah als Coach te werken. Sarah heeft enorm veel ondersteuning geboden om mijn persoonlijke talent te ontdekken en dit vervolgens in de praktijk in te zetten. Ik ben sterker in mijn schoenen gaan staan en zekerder geworden in wat ik wil." Recensie lezen
_Hans van Rootselaar,