De Groeistudio biedt ook Training voor Young Professionals.

Naast de onderstaande Open Groei Training zijn ook Incompany trainingen op maat mogelijk. Bij een Incompany training bespreken we vooraf de te behalen doelen door het team dat resulteert in een voorstel op maat.

Ook biedt De Groeistudio diverse Open en Incompany Workshops voor Young Professionals, bijvoorbeeld op het gebied van Energiemanagement of Kwaliteiten. Interesse? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op: sarah@degroeistudio.nl of 06 42 80 51 69

Onze Trainingen

Talent ontwikkeling

Loopbaan coaching

Stress- en burn-out coaching

DE GROEITRAINING

Aan het einde van deze 2-daagse training is jouw persoonlijke koers helder en weet je precies welke concrete en praktische stappen je gaat zetten om je persoonlijke doelen en ambities te realiseren.

  • Intervisie, tussentijdse opdrachten en zelfreflectie zijn onderdeel van deze training
  • Uiteraard met voldoende afstand en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Groei Training voor zakelijke klanten € 1249.-
  • Groei Training voor particuliere klanten en ZZP’ers € 1099,-

Na de kennismaking ontvang je een offerte op maat

De eerstvolgende Groei Trainingen:

Lisa Groot

“Sarah is een hele fijne coach die je op je gemak stelt en je uitdaagt om uit je comfort zone te komen. Ze weet goed de kern van de problematiek te pakken en gaat hier op een prettige en respectvolle manier samen met jou mee aan de slag.”

Foto Wouter

Wouter de Moor

“De periode waarin ik door Sarah ben gecoacht heb ik als heel prettig ervaren. Sarah luistert goed, onthoudt relevante zaken en weet precies wat er speelt. Ik heb tijdens deze periode veel over mezelf geleerd.”

romy

Romy van de Meent

“Sarah heeft mij begeleid bij het onderzoeken wat ik écht leuk vind om te doen in de toekomst waardoor ik nu weet wat mij te doen staat. Door de juiste onderwerpen aan te kaarten heeft Sarah gezorgd dat ik uit mijn comfort-zone ben gestapt en heb ik mezelf beter leren kennen.”

hans

Hans van Rootselaar

“De afgelopen 4 jaar had ik het genoegen om met Sarah als Coach te werken. Sarah heeft enorm veel ondersteuning geboden om mijn persoonlijke talent te ontdekken en dit vervolgens in de praktijk in te zetten. Ik ben sterker in mijn schoenen gaan staan en zekerder geworden in wat ik wil.”

Aanmelden

    sarah hendriks