Sarah Hendriks

Met ruim 18 jaar werkervaring in het bedrijfsleven, hoger onderwijs en als zelfstandig ondernemer, coacht en traint Sarah al jaren Young Professionals op het gebied van persoonlijk leiderschap en vitaliteit.

Voor De Groeistudio deed zij dat als Coach en Trainer aan de Hogeschool Utrecht vanuit de missie om anderen te helpen worden wie zij werkelijk zijn. Deze missie komt voort uit een diepe overtuiging dat je pas echt vorm kunt geven aan jouw ideale loopbaan & leven als je jezelf volledig kent én bent.

Als geaccrediteerd Coach (NOBCO/EMCC) met een expertise in stress en burn-out begeleiding past Sarah elk coachtraject aan op de persoonlijke doelen van de coachee. Met haar betrokkenheid, sensitiviteit en doortastende aanpak creëert zij een veilige en prettige werksituatie.  Kijk hier voor meer informatie over Sarah’s profiel.

Tevens leidt Sarah coaches op bij o.a. de opleidingen Coachen van collega’s en Coachend leidinggeven. Daarnaast geeft zij diverse trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit.  Als Coach en Trainer staat Sarah garant voor kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit.  

Naast De Groeistudio is Sarah getrouwd met Han, trotse moeder, krijgt zij energie van koken met vrienden, hardlopen, yoga en mensen trouwen via 

sarah hendriks