Sarah Hendriks

Met ruim 18 jaar werkervaring in het bedrijfsleven, hoger onderwijs en als zelfstandig ondernemer, coacht en traint Sarah al jaren Young Professionals. 

Voor De Groeistudio deed zij dat als Coach en Trainer aan de Hogeschool Utrecht vanuit de missie om anderen te helpen worden wie zij werkelijk zijn. 

Sarah’s missie komt voort uit een diepe overtuiging dat je pas echt vorm kunt geven aan jouw ideale loopbaan & leven als je jezelf volledig kent én bent. 

Met een Master in Communicatie, haar ruime werkervaring en diverse aanvullende opleidingen staat Sarah garant voor kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit.  

Met haar kwaliteiten als haar betrokkenheid, sensitiviteit en enthousiasme voelt zij goed aan wat een coachee nodig heeft, creëert een prettige werksituatie en past elk Groeitraject volledig aan op de persoonlijke doelen. Kijk hier voor meer informatie over Sarah’s profiel.

Naast De Groeistudio is Sarah getrouwd met Han, trotse moeder, krijgt zij energie van koken met vrienden, hardlopen en mensen trouwen via 

sarah hendriks